آقای نویسنده

از همه جا و از همه چی اینجا می خوانید

آقای نویسنده

از همه جا و از همه چی اینجا می خوانید

۳ مطلب در ارديبهشت ۱۳۹۹ ثبت شده است

مهم ترین کالاهای وارداتی در روسیه را بشناسید

دوشنبه, ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۹، ۰۵:۵۴ ب.ظ

یکی از کشور هایی که برای بازرگانان ایرانی و تجار پتانسیل بالایی دارد روسیه است. در این مقاله که رونوشتی از مقالات گروه بازرگانی ولگا است مهم ترین کالاهای وارداتی روسیه را بررسی می کنیم تا بدانیم در کدامیک از کالا ها می توانیم سرمایه گذاری بیشتری در صادرات داشته باشیم  از آنجایی که روسیه در جرگه کشورهای عضو اتحادیه اوراسیا می باشد، تجارت بازرگانان ایرانی به این کشور ساده شده است، چرا که کشورهای عضو اتحادیه اوراسیا امتیازات ویژه ای برای تبادل تجاری با یکدیگر دارند. کالاهای وارداتی روسیه بیشتر از سمت کشورهایی می آید که به همان مناطق صادرات انجام می دهد.

در مورد اقتصاد روسیه باید بدانیم که روسیه کشوری است که اقتصاد آن بر پایه انرژی، گردشگری و تولیدات صنعتی و به خصوص صنایع نظامی قرار دارد. روسیه همانند عربستان سعودی یکی از بزرگترین تولید کنندگان نفت در جهان است. علاوه بر این روسیه ذخایر عظیمی از گاز دارد که به نقاط مختلف جهان و به ویژه اروپا صادر می کند. این کشور در صنعت گردشگری هم جایگاه بسیار خوبی پیدا کرده است و سالانه هزاران نفر از ایران و سایر نواحی دنیا به این کشور زیبا سفر می کنند. از آنجایی که روسیه مرزهای گسترده ای با کشورهای مختلف دارد و به دریاها و اقیانوس ها دسترسی دارد و با وجود قدرت سیاسی و نظامی بالا، بسیار از کشورها خواهان این  هستند که روابط تجاری و صادراتی خود با مسکو را روز به روز گسترش دهند.

این روابط تجاری همانند سایر کشورها با ایران هم در حال توسعه است و با توجه آب و هوای سرد روسیه و همسایگی اش در شمال ایران، مهم ترین کالاهای وارداتی روسیه از ایران تامین می شود که بخش قابل توجهی از آن مواد غذایی است.از این روست که می توان به صادرات انواع میوه و سبزیحات ایرانی به روسیه سرمایه گذاری گسترده ای انجام داد


همان طور که واضح است در میان کالاهای وارداتی روسیه چین هم جایگاه خود را دارد و در این میان نقش تامین کنندگی مهمی دارد. حدود 21.93 درصد از کالاهای وارداتی روسیه از سمت کشور چین تامین می شود.اگر نگاهی گذرا به نقشه واردات روسیه در سال 2018 بیندازید متوجه می شوید که شرکای وارداتی روسیه همان هایی هستند که در بحث صادرات هم دخیل اند.



نقشه واردات به روسیه


صادرات به روسیه از چه کشورهایی انجام می شود؟

بر اساس نمودارها بیشترین نیازهای وارداتی فدراسیون روسیه علاوه بر چین از طریق کشورهای کره جنوبی %2.94 ، فرانسه 4%، آمریکا 5.33% ، آلمان 10.71% ، اکراین 2.23%، ژاپن 3.70% و چند کشور دیگر تامین می شود.
البته در این میان ایران در کالاهای وارداتی روسیه آنچنان که باید نقش ندارد و امید است که با فعالیت بیشتر اتحادیه اوراسیا این روند بهبود یابد.

 روسیه در سال 2018  به میزان 238.2 میلیارد دلار از کشورهایی که با آنها مبادلات تجاری دارد، کالا وارد کرده است که در مقایسه به سال قبل افزایش اندکی داشته است. روسیه به طور تقریبی 1.3 درصد از واردات کل جهان را به خود اختصاص می دهد. از کل واردات روسیه 42.2 درصد آن از کشورهای آسیایی، 47.1 درصد از کشورهای اروپایی ، 1.2 درصد از آفریقا و 3.1 درصد از کشورهای آمریکای لاتین به این کشور وارد می شود. با این نتایج کشورهای اروپایی و آسیایی در کالاهای وارداتی روسیه از طریق کشور ترکیه با هم در رقابت هستند.


در این نمودار می توانید گروه هایی از کالاهای وارداتی روسیه در سال 2018 را مشاهده کنید.



 کالای وارداتی روسیه



همانطور که در نمودار مشاهده می کنید در سال 2018 ایران بیشترین صادرات را به روسیه داشته است. بر اساس شواهد پس از سال 2011 روند این صادرات به یکباره جهش پیدا کرده است. در این سالها صادرات به روسیه به یکباره به 350 میلیون دلار ارتقاء یافته است و پس از سال 2011 در سالهای 2015 و 2016 میزان کالاهای وارداتی روسیه 350 میلیون دلار بوده است.  و در نهایت در سال 2017 صادرات ایران به کشور روسیه 400 میلیون دلار شد.
با توجه به این روند، دور از ذهن نیست که به دلیل پیوستن ایران به اتحادیه اوراسیا در سالهای آتی صادرات به فدراسیون روسیه افزایش بیشتری داشته باشد.

مهم ترین کالاهای وارداتی روسیه چه اقلامی هستند؟

در میان کالاهای وارداتی روسیه برخی از اقلام بیشتر به چشم می خورد. فدراسیون روسیه علاوه بر وارد کردن میوه و محصولات کشاورزی که نیازهای اصلی هستند، خشکبار و سایر خوراکی ها را نیز وارد می کند. در کنار آن در بخش صنعت نیز محصولاتی همچون لاستیک، انواع سنگ ها، مس و محصولات دارویی در میان اقلام وارداتی اهمیت بیشتری دراند.


در نمودارهای زیر می توانید ارزش دلاری کالاهایی که در سال 2018 به کشور روسیه وارد شده اند را مشاهده کنید.

کالای وادراتی به روسیه


بر طبق آنچه نمودار نشان می دهد گروه میوه و خشکبار در سال 2018 در حجم بیشتری وارد شده اند و ارزش آنها 207  میلیون دلار بوده است. این گونه از کالاهای وارداتی روسیه در صدر لیست واردات روسیه بوده است.
علاوه بر این برخی اقلام غذایی و خوراکی دیگر هم مشاهده می شود که نشان می دهد روسیه به مواد خوراکی و کشاورزی نیاز مبرم دارد. می توان دلیل آن را اقلیم سرد و محدودیت در کشاورزی در این کشور دانست.

روسیه به دلیل مرزهای طولانی با کشورهای مختلف آسیایی و اروپایی، تجارت را با این کشورها توسعه داده است. البته ناگفته نماند که قدرت نظامی و سیاسی فدراسیون روسیه هم در گسترش این تجارت با جهان بسیار اهمیت دارد. مزید بر اینکه بخش قابل توجهی از کالاهای تجارتی به سلاح و جنگ افزار اختصاص می یابد. همانطور که اشاره شد روسیه کشاورزی پررونقی ندارد به همین سبب ناگزیر است تا بسیاری از نیازهای ضروری غذایی و کشاورزی اش را وارد کند. با اینکه روسیه قدرت برتر نظامی و سیاسی منطقه است اما کالاهای وارداتی روسیه نشان می دهد صنعت قوی همچون کشورهای اروپایی و چین ندارد. بخش قابل توجهی از تبادلات تجاری روسیه هم با آلمان انجام می شود. با اینکه روسیه و ایران از لحاظ روابط سیاسی با هم بسیار خوب هستند اما در زمینه تجارت نتوانسته اند تبادلات قابل توجهی داشته باشند.


 به هرحال با پیوستن ایران به اتحادیه اوراسیا انتظار می رود این روند تغییر کند و بخش قابل توجهی از کالاهای وارداتی روسیه سهم ایران باشد.

وادرات به روسیه



روسیه به چه کشورهایی صادرات انجام می دهد؟

همانطور که می دانید کشور چین مرزهای مشترک طولانی با روسیه دارد و در اقتصاد روسیه نقش پررنگی ایفا می کند. تقریبا به همین دلیل بیشترین تجارت و صادرات روسیه با کشور چین انجام می شود. بر اساس گزارش های سازمان تجارت جهانی در سال 2018 بیشترین شرکای صادراتی چین در بحث صادرات این کشورها هستند.


 

  • vida yary

انواع قفس های پرورش طیور

شنبه, ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۱۷ ب.ظ

صنغت پرورش طیور در این سالها روند مدرن تری نسبت گذشته در پیش گرفته است. استفاده از قفس پرورش طیور در پرورش طیور است که باعث می شود صنعت پرورش طیور از شکل سنتی سابق آن یعنی پرورش در بستر فاصله بگیرد. استفاده از این قفس ها باعث شده است تا فرایند پرورش مرغ، بلدرچین و سایر پرندگان فرایند ساده تری را نسبت به گذشته طی کرده و افراد بیشتری بتوانند در این صنعت به فعالیت بپردازند.

 قفس هایی که در پرورش طیور استفاده می شوند دارای انواع مختلفی بر اساس نوع کاربرد و ساختمان هستند.

 

انواع قفس پرورش طیور از نظر کاربرد

 

قفس نگهداری جوجه

قفس نگهداری نیمچه ها

قفس نگهداری مرغ های تخم گذار

 

انواع قفس پرورش طیور از نظر ساختمان 

مسطح

چند طبقه ای ( معمولی – نیمه اتوماتیک – اتوماتیک)

 

برای پی بردن به مزایای پرورش پرندگان در قفس ابتدا باید به معایب پرورش مرغ در بستر بپردازیم

 

معایب پرورش مرغ در بستر

 

ناتوانی در کنترل آن ها می شود. تنش بین مرغ و خروس ها باعث

گرد و غبار بیماری تنفسی در طیور را به ارمغان می آورد.

نظافت و تعویض به موقع بستر  کار مشکلی است و باعث ایجاد بیماری در کارکنان می شود.

احتمال اتفاق افتادن آتش سوزی در مرغداری بدلیل وجود پوشال همیشه وجود دارد.

 امکان ثبت دقیق  اطلاعات میزان تولید و هزینه ها وجود ندارد

کود مرغی که در بستر تولید می شود یک کود ناخالص محسوب می گردد.

و...

 

مزایای قفس پرورش طیور 

 

در زیر به تفصیل به شرح مزایای قفس هایی که نام برده شد می پردازیم:

جوجه ها در شش هفته اول زندگی  در قفس مخصوصی نگهداری می شوند که در اصطلاح به آن  باتری می گویند .

 

قفس پرورش طیور

 

بعد از شش هفتگی رشد جوجه ها به اندازه ای می رسد که نگهداری آنها در باتری امکان پذیر نیست و باید به قفس هایی با اندازه بزرگتر که به آن ها قفس نگهداری نیمچه ها گفته می شود منقل شوند.برای ساخت این قفس ها از میله ،نبشی و توری استفاده شده است و در انواع یک طبقه ،دو طبقه و چهار طبقه تهیه می شوند.بعد از آن به قفس نگهداری مرغ های تخم گذار می رسیم ،مرغ های تخم گذار در قفس های متفاوتی(قفس معمولی یا پله ای ،قفس چند طبقه ای اتومات ،قفس مسطح و اتومات) نگهداری می شوند.

 

قفس معمولی (انفرادی)

 در این مدل از قفس ها از وسایل اتوماتیک استفاده ای نمی شود و همه کارها توسط کارگر انجام می پذیرد.جنس بدنه آن می تواند از پلاستیک ، آهن سفید یا آلمینیوم باشد.آبخوری و دانخوری از نوع ناودانی است .امکان استفاده در هرمکان از مزایای قفس های انفرادی است.

 

قفس چند طبقه ای اتومات

گاهی  برای صرفه جویی در جا و بکارگیری تعداد کمتر کارگران ضروری است که از قفس های چند طبقه استفاده شود .از  دیگر مزایای قفس های چند طبقه اتومات این است که تعداد طبقات ممکن است بین سه یا هار طبقه یا حتی بیشتر باشد. در هر قفس امکان نگهداری چند مرغ وجود دارد .بدنه قفس از جنس آهن سفید ساخته می شود. آب و دانه بصورت اتوماتیک در اختیار مرغ ها قرار داده می شود.کف قفس مشبک است.

قفس پرورش طیور موجود در https://gandomcompany.com/ با بهترین کیفیت در قطعات و جنس بدنه برای پرورش مرغ، بلدرچین، کبک و ... کاربرد دارد.

قفس مسطح اتومات

این قفس ها در تمام سالن بصورت منظم در کنار یکدیگر قرار می گیرند.  این قفسها در اندازه های متغیر تولید می شوند، معمولا طول آنها ۶۷/۱ متر ، عرض ۵۸/۲ و ارتفاع آن ۴۰ سانتی متر است در قفسهای با مساحت ۴/۴ متر مربع ۵۰ مرغ و در قفسهای با مساحت ۶۷/۳ متر مربع ، ۴۰ مرغ را می توان  نگهداری کرد . بدنه این نوع قفس هم از جنس آهن سفید می باشد ، از جمله مزایای قفس های مسطح این است که که بنابر اندازه و مساحت مختلفی که دارند بین چهل تا پنجاه مرغ در آنها نگهداری می شود .آبخوری ها و دانخوری ها در این قفس ها مشترک و از نوع اتوماتیک هستند ،دانخوری ها بصورت زنجیری ناودانی یا دانخوری تیوپی بشقاب دار هستند.کف قفس از توری مشبک 2 سانتی متری تشکیل شده ،بنابراین مدفوع پرنده از آن میگذرد .

برای مشاهده و خریدانواع قفس پرورش طیور گروه تخصص طیور گندم می توانید روی لینک زیر کلیک کنید:

https://gandomcompany.com/product-category/poultry-cage/

 

  • vida yary

فرصت طلایی صادرات به روسیه

سه شنبه, ۲ ارديبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۵۶ ق.ظ

ممنوعیت ورود کالاهای اتحادیه اروپا و آمریکا به روسیه، فرصت مناسبی برای صادرات کالا از سایر کشورها به روسیه فراهم کرده است.  بسیاری از کشور ها از جمله ایران می توانند از این فرصت برای صادرات به روسیه استفاده کنند. صادرات کالا در هر زمینه، در صورتی که با بررسی همه جانبه بازار هدف انجام شود، بسیار سود آور خواهد بود.

مواد غذایی، میوه، سبزیجات، اقلام صادراتی به روسیه روسیه بزرگترین کشور جهان است که تقریباً نیمی از جهان، از شمال اروپا تا آمریکای شمالی امتداد دارد و ۹ منطقه زمانی را شامل می شود و همه مناطق آب و هوایی به جز مناطق گرمسیری را داراست.آب و هوای سرد روسیه باعث محدودیت در تولید میوه و سبزی، محصولات غذایی و پرورش دام می شود.

از این روست که برای تامین نیازهای خود در این زمینه ناچار به واردات آن ها از سایر کشور هاست. افزایش جمعیت روسیه در دو دهه گذشته و تمایل روزافزون مصرف کنندگان آن برای حفظ رژیم های غذایی سالم ، تقاضا برای میوه و سبزیجات تازه در سالهای اخیر، تقاضا برای مصرف این محصولات را به طرز چشمگیری افزایش داده است.

 

 

مهم ترین مزیت ایران برای صادرات به روسیه

 

نزدیکی ایران به روسیه و وجود دریای مشترک بین این دو کشور فذصت منابی است که تا ایران بتواند از این فرصت استفاده کرده و محصولات خود را برای صادرات به روسیه عرضه کند.خوشبختانه آب و هوای چهار فصل ایران امکان تولید محصولات کشاورزی و میوه را به صورت متنوع فراهم کرده است. از این رو می توان با نظارت و برنامه ریزی دقیق موقعیت های استراتژیک صادرات میوه و محصولات غذایی مورد نیاز روسیه را شناسایی و محصولات ایرانی را برای صادرات به روسیه عرضه کرد.

مهم ترین مواد غذایی که هم کنون از ایران به روسیه صادر می شود عبارتند از :میوه جات (سیب، انار، نارنگی و ..)، سبزیجات  (گشنیز، ریحون، جعفری) صیفی جات، ادویه، گیاهان دارویی، خشکبار و …

 

پیش نیاز های تجارت موفق با روسیه  

 

همانطور که می دانید اولین عامل برای تجارت و بازرگانی با روسیه، دیپلماسی بین دو کشور است و در صورتی که دو کشور مبدا و مقصد مشکلات دیپلماسی نداشته باشند، قادر به تبادل کالا و انتقال ارز خواهند بود. خوشبختانه ایران مشکلی در روابط دیپلماسی با روسیه ندارد. عامل دومی که برای موفقیت در صادرات به روسیه بسیار مورد توجه است، رعایت اصول صادرات موفق کالاست. این عامل نه تنها برای صادرات به روسیه، بلکه برای تجارت با هر کشور دیگری لازم و ضروری است.

اصول صادرات موفق به روسیه بحث گستره ای است که بسیاری موارد را شامل می شود. از جمله آن ها می توان به شناخت دقیق بازار هدف روسیه، بازاریابی حرفه ای، بررسی دقیق رقبا، بررسی نیاز بازار و … اشاره کرد. اما علاوه بر رعایت اصول تجارت موفق بین دو کشور عامل مهم دیگری که موفقیت در صادرات ره به دنبال دارد، نحوه ارائه و بسته بندی کالا است.

 

بسته بندی صادراتی، عامل مهم در صادرات کالا به روسیه

 

بسته بندی عامل مهمی در صادرات میوه، مواد غذایی و هر محصول دیگری است که در بازاریابی و فروش آن بسیار تاثیر گذار است. عوامل مهمی از قبیل به قدرت خرید ، فرهنگ و سلیقه مردم در ویژگی های بصری بسته بندی محصول صادراتی باید مد نظر قرار داده شود. این یک اصل است که برای حضور پر رنگ در بازار هدف باید بسته بندی کالای خود را متناسب با سلیقه مردم، زیبا و شکیل انتخاب کنید. رعایت این اصل برای صادرات میوه و سبزیجات و به طور کلی مواد غذایی به روسیه نیز صدق می کند.

انتخاب بسته بندی مناسب برای محصولات غذایی که علاوه بر گرافیک زیبا و جذاب بتواند مطابق با سلیقه مردم روسیه و فرهنگ آن ها باشد می تواند عاملی برای موفقیت تجارت با روس ها باشد. بسته بندی صادراتی محصول شما علاوه بر گرافیک جذاب و زیبا باید استاندارد های بسته های صادراتی را برخوردار بوده و از استحکام بالایی در برابر شرایط حمل و نقل تا زمان تحویل در روسیه و حتی زمان نگهداری آن در انبار ها برخوردار باشد.

بسته بندی انواع مواد غذایی، میوه و سبزی که به مقصد روسیه صادر می شود، باید تهویه مناسب داشته و در کانتینرهایی قرار گیرد که بتواند درجه دمای نگهداری مواد غذایی را مناسب نگهدارد تا فاسد نشده و طراوت و تازگی خود را از دست ندهد.

 

صادرات به روسیه مقدمه صادرات جهانی صادرات

 

موفق محصولات غذایی نیازمند برنامه و هماهنگی بسیاری در داخل کشور، از زمان کاشت محصول تا بسته بندی نهایی در داخل کشور و همچنین بررسی و تحقیقات استراتژیک فراوان  در مورد فرصتهای لازم برای صادرات ( از قبیل نوع شرکتی که باید تأسیس شود ، تحویل و توزیع محصولات ، برنامه های بازاریابی موثر و مهمتر از همه شرایط محلی ) دارد.

همانطور که گفته شد موفقیت در صادرات کالا به بسیاری عوامل مختلفی از جمله دیپلماسی کشورها بستگی دارد. اما اگر  از این عامل چشم پوشی کنیم، در صورتی که صادرکنندگان میوه و محصولات ایرانی بتوانند محصولات خود را با استانداردهای جهانی در روسیه عرضه کنند و حضور پر رنگی در بازار روسیه داشته باشند، می تواند مقدمه ای برای حضور قدرتمند تر در اروپا و حتی کل دنیا باشد.

صادرات میوه و مواد غذایی به روسیه برای تجار کشورمان بسیارسود آور است. در این رابطه مشورت با یک شرکت بازرگانی با سابقه در مورد الزامات و مراحل صادرات به روسیه مانند volga-crops.com، می تواند کمک شایانی در زمینه بسته بندی میوه و سبزیجات و همچنین رعایت استاندارد های لازم در مورد بسته بندی صادراتی را در اختیار شما قرار دهد.

مطالب صادرات به روسیه توسط گروه بازرگانی ولگا را در لینک زیر دنبال کنید :

http://volga-crops.com/fa/%D8%B5%D9%81%D8%AD%D9%87/%D8%B5%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%D8%B1%D9%88%D8%B3%DB%8C%D9%87

 

 منبع : http://owjnews.ir/

  • vida yary